Τηλ.: 2310 245202
0
  • Your cart is currently empty.
Τηλ.: 2310 245202
0
  • Your cart is currently empty.

Κέντρο λήψης σημάτων

Η εγκατάσταση του συστήματος ασφαλείας σας είναι ολοκληρωμένη μόνο μέσω της σύνδεσής του σε ένα αξιόπιστο Κέντρο Λήψεως Σημάτων.

Το Κέντρο Λήψεως Σημάτων εξασφαλίζει

√ Τη σωστή λειτουργία του συστήματος ασφαλείας.

√ Την ενημέρωσή σας και την ειδοποίηση των αρμόδιων αρχών σε περίπτωση διάρρηξης, προσωπικής απειλής, φωτιάς και άλλων πιθανών περιστατικών κινδύνου.

Η AT Security διαθέτει το σύγχρονο Κεντρικό Σταθμό Λήψεως Σημάτων ΔΡΑΣΙΣ ΑΕ. Ο σταθμός της ΔΡΑΣΙΣ είναι ο μεγαλύτερος Κεντρικός Σταθμός στη Β. Ελλάδα, με πάνω από 35 χρόνια παρουσίας και 15.000 συνδρομητές.                                                                                 

Υπηρεσία σύνδεσης

Το σύστημα ασφαλείας συνδέεται στον πλήρως αυτοματοποιημένο κεντρικό σταθμό της ΔΡΑΣΙΣ ΑΕ. Ο σταθμός λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, όλες τις ημέρες του έτους. Οι χειριστές του προβαίνουν σε όλες τις παρακάτω ενέργειες:

Σε καθημερινή βάση

√ Επιτήρηση της σωστής λειτουργίας του συστήματος (Έλεγχος διακοπής - επαναφοράς ρεύματος, έλεγχος χαμηλής μπαταρίας)

Σε περίπτωση λήψης σήματος συναγερμού

√ Ειδοποίηση του συνδρομητή
√ Κλήση των Σωμάτων Ασφαλείας
√ Κινητοποίηση της υπηρεσίας Άμεσης Επέμβασης εφόσον την έχετε επιλέξει

Υπηρεσία επιβεβαίωσης συναγερμού μέσω εικόνας

Το σύστημα ασφαλείας συνδέεται με το Κέντρο Λήψης Σημάτων της ΔΡΑΣΙΣ μέσω καμερών. Σε περίπτωση συναγερμού οι χειριστές ελέγχουν σε πραγματικό χρόνο το χώρο σας μέσα από την εικόνα.

Με τον τρόπο αυτό:

√ Ελέγχουμε άμεσα το συναγερμό και έχουμε πλήρη εικόνας της επικινδυνότητας του περιστατικού
√ Αποτρέπουμε αποτελεσματικότερα τη διάρρηξη

Υπηρεσία GPRS

Η νέα, υποχρεωτική πλέον, μορφή ευρυζωνικών επικοινωνιών, λειτουργεί απαραίτητα με την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, είτε λόγο βλάβης είτε εσκεμμένα με δόλο, το σύστημα συναγερμού σας δεν θα μπορεί να στείλει σήματα στον Κεντρικό Σταθμό. Η υπηρεσία GPRS εξασφαλίζει την ασύρματη επικοινωνία του συστήματος με το Κέντρο Λήψεως Σημάτων όλο το 24ωρο 365 ημέρες το χρόνο.

Είτε σας κόψουν το ρεύμα, τη σύνδεση του internet, ή τα καλώδια τηλεφωνικής επικοινωνίας, με το σύστημα GPRS εξασφαλίζετε ότι το σήμα του συναγερμού σας θα φτάσει στον Κεντρικό Σταθμό της ΔΡΑΣΙΣ ΑΕ.

Υπηρεσία άμεσης επέμβασης

Σε περίπτωση σήματος συναγερμού στο Κέντρο Λήψης Σημάτων της ΔΡΑΣΙΣ, οι χειριστές κινητοποιούν την άμεση επέμβαση οχήματος στο χώρο σας. Το προσωπικό ασφαλείας του οχήματος ελέγχει εξωτερικά το χώρο και καλεί την αστυνομία αν διαπιστωθεί ύποπτη κίνηση ή οποιαδήποτε παραβίαση.

Υπηρεσία έκτακτης ανάγκης

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, ειδοποιούνται με το πάτημα ενός ασύρματου button, όλα τα τηλέφωνα ανάγκης που έχετε δηλώσει στη ΔΡΑΣΙΣ (συγγενικά πρόσωπα, προσωπικός γιατρός κλπ), ώστε να αντιμετωπιστεί άμεσα ο κίνδυνος.
Επιπλέον, με τη νέα υπηρεσία SMS μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης στο κινητό σας τηλέφωνο όλο το 24ωρο.  

Υπηρεσία στατικής φύλαξης

Η ΔΡΑΣΙΣ ΑΕ παρέχει εξειδικευμένο και ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό στους χώρους φύλαξης, τις ημέρες και τις ώρες που επιθυμείτε. Οι φύλακες εκτελούν πεζές ή και εποχούμενες περιπολίες, ελέγχοντας τους χώρους που τους υποδεικνύονται.

Κάθε φύλακας κατέχει νόμιμη άδεια security καθώς και πλήρη σύγχρονο εξοπλισμό για την αποτελεσματική εκτέλεση της φύλαξης. Επιπλέον, με σκοπό την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, τηρείται τακτική εποπτεία των φυλάξεων από εξειδικευμένο προσωπικό διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού.