Τηλ.: 2310 245202
0
  • Your cart is currently empty.
Τηλ.: 2310 245202
0
  • Your cart is currently empty.

Συστήματα πυρανίχνευσης

Αποτελεσματική προστασία από τη φωτιά

Προστατέψτε την επιχείρησή σας από τον κίνδυνο της φωτιάς με:

√  Συμβατικά συστήματα πυρανίχνευσης

√  Διευθυνσιοδοτημένα συστήματα πυρανίχνευσης

√  Συστήματα ανίχνευσης εκρηκτικών και τοξικών αερίων

√  Πρωτοποριακά συστήματα ανίχνευσης καπνού και φωτιάς με κάμερες VCA (Video Analytics)  

Ανίχνευση φωτιάς με πυρανιχνευτές

Κρατήστε τη φωτιά μακριά από την επιχείρησή σας με αξιόπιστα συστήματα πυρασφάλειας μεγάλων κατασκευαστικών οίκων (KENTEC, INIM, HOCHIKI, FIRERAY κ.ά.).

Καλύπτουμε κάθε ανάγκη πυροπροστασίας, συμβατικής ή διευθυνσιοδοτημένης, με πυρανιχνευτές ή δέσμες ανίχνευσης καπνού και σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα πιστοποίησης κατά UL, Vds, BS, EN54, ISO, CE.

Ανίχνευση φωτιάς με κάμερες

Με σύμμαχο την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, οι έξυπνες κάμερες της Hikvision εκτελούν λειτουργίες fire detection, ανιχνεύοντας εστίες καπνού και φωτιάς. Σε περίπτωση περιστατικού μπορούν να στείλουν βίντεο στο κινητό σας τηλέφωνο ενώ ταυτόχρονα καταγράφουν το συμβάν για να ανατρέξετε σε αυτό όποτε το θελήσετε.

Μπορούν ακόμη να συνδεθούν με το σύστημα πυρανίχνευσής σας για να αντλούν από αυτό πληροφορίες λειτουργώντας ακόμη πιο αποτελεσματικά.

Ανίχνευση αερίων

Κρατηθείτε ασφαλείς από τη διαρροή τοξικών και εκρηκτικών αερίων με τη χρήση ειδικών συστημάτων ανίχνευσης αντιεκρηκτικού και βιομηχανικού τύπου.

Καλύπτουμε όλες τις ανάγκες ανιχνευτών: φυσικού αερίου, LPG, μεθανίου, εκρηκτικών αερίων όπως ακετόνη, μεθανόλη και αιθυλική αλκοόλη αλλά και όλων των τοξικών αερίων όπως το μονοξείδιο του άνθρακα.