Τηλ.: 2310 245202
0
  • Your cart is currently empty.
Τηλ.: 2310 245202
0
  • Your cart is currently empty.

Η εταιρεία

Η AT SECURITY ιδρύθηκε το 1986 σε μια προσπάθεια δημιουργίας μιας εταιρείας που θα παρείχε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στην ελληνική αγορά. Σήμερα, 35 χρόνια μετά, δραστηριοποιείται με τη χονδρική και λιανική πώληση συστημάτων ασφαλείας και αυτοματισμού, ενώ διαθέτει στο πελατολόγιό της πολλά από τα γνωστότερα ονόματα της αγοράς.

Η εταιρεία είναι ιδρυτικό μέλος και μέτοχος της ΔΡΑΣΙΣ GROUP OF COMPANIES S.A με ανθρώπινο δυναμικό 38 ατόμων, που στελεχώνουν όλα τα τμήματά της.

Ο όμιλος των εταιριών είναι πιστοποιημένος κατά ISO 9001:2000 από τον φορέα πιστοποίησης European Quality Assurance (EQA).

Πολιτική ποιότητας

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με τις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς. Τα μέσα για την επίτευξη του στόχου αυτού είναι η πίστη στις αξίες μας: ποιότητα, καινοτομία και τεχνογνωσία, σεβασμός και ικανοποίηση του πελάτη.

  • Ποιότητα: με γνώση και εμπειρία επιλέγουμε και προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που παρέχουν ουσιαστική ασφάλεια με αντοχή στο χρόνο και πρακτικότητα στη χρήση. Παράλληλα φροντίζουμε να ελέγχουμε τακτικά αλλά και να αναπτύσσουμε την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών μας, βασιζόμενοι στις απαιτήσεις των πελατών μας.


  • Καινοτομία και τεχνογνωσία: με συνεχή παρακολούθηση των εξελίξεων της αγοράς αλλά και των μεταβαλλόμενων αναγκών των πελατών μας, ανανεώνουμε διαρκώς και εξελίσσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Έτσι προσφέρουμε πρωτοποριακές λύσεις στον τομέα της ασφάλειας, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία που διαθέτουμε από την υλοποίηση και διαχείριση μεγάλων έργων ηλεκτρονικής ασφάλειας και επιτήρησης.


  • Σεβασμός στον καταναλωτή: προτεραιότητά μας είναι ο σεβασμός στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μας με την προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών με άριστη σχέση ποιότητας-τιμής.

Πελάτες

Στους πελάτες μας συγκαταλέγονται τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες, οργανισμοί, ιδιωτικές εταιρείες, εμπορικά καταστήματα και κατοικίες.