Τηλ.: 2310 245202
0
  • Your cart is currently empty.
Τηλ.: 2310 245202
0
  • Your cart is currently empty.

Βιντεοπυρανίχνευση Fire Detection VCA

Με λίγα λόγια

Πρωτοποριακή, έξυπνη, αποτελεσματική. Η θερμική κάμερα της Hikvision, εκτός από τις λειτουργίες line crossing και intrusion detection, διαθέτει ισχυρούς αλγόριθμους VCA (Video Analytics) για να ανιχνεύει εστίες καπνού και φωτιάς (fire detection).

Αναγνωρίζει και διακρίνει μεταξύ τους πηγές θερμότητας όπως το ανθρώπινο σώμα και σας δίνει πληροφορίες για όσα βρίσκονται στο οπτικό της πεδίο.  

Full HD 2Mpx και ultra light 0,002 lux color για εικόνες υψηλής ανάλυσης και μεγάλης ευκρίνειας. Με smart IR έως 120 μέτρα.

Κρατήστε τη φωτιά μακριά.

Με σύμμαχο την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, η έξυπνη κάμερα της Hikvision εκτελεί λειτουργίες fire detection, ανιχνεύοντας εστίες καπνού και φωτιάς. Σε περίπτωση περιστατικού μπορεί να στείλει βίντεο στο κινητό σας τηλέφωνο ενώ ταυτόχρονα καταγράφει το συμβάν για να ανατρέξετε σε αυτό όποτε το θελήσετε.

Μπορεί ακόμη να συνδεθεί με το σύστημα πυρανίχνευσής σας για να αντλεί από αυτό πληροφορίες λειτουργώντας ακόμη πιο αποτελεσματικά.

Εκεί που οι άλλες κάμερες δε βλέπουν.

Η θερμική κάμερα της Hikvision διαθέτει ισχυρούς αλγόριθμους VCA για να ανιχνεύει το θερμικό αποτύπωμα. Εκεί που καμία άλλη κάμερα δε βλέπει, η θερμική κάμερα ανιχνεύει την αλλαγή θερμοκρασίας σε συνθήκες απόλυτου σκοταδιού και την αποτυπώνει στην εικόνα.

Σε συνδυασμό με την υψηλή της ανάλυση, η έξυπνη θερμική κάμερα σας δίνει ότι χρειάζεστε για να προστατεύεστε αποτελεσματικά όλες τις ώρες της μέρας.

Η ασφάλεια πέρα από τα συνηθισμένα.

Για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια στη φύλαξη συνδυάστε την τεχνολογία της βιντεοπυρανίχνευσης με την υπηρεσία επιτήρησης από τον Κεντρικό Σταθμό της ΔΡΑΣΙΣ Security.

Σύστημα πυρανίχνευσης, κάμερες ανίχνευσης φωτιάς και Κεντρικός Σταθμός λειτουργούν πλέον σαν ενιαίο σύστημα, για να αισθάνεστε και να είστε πάντα ασφαλείς.