Τηλ.: 2310 245202
0
  • Your cart is currently empty.
Τηλ.: 2310 245202
0
  • Your cart is currently empty.

Βιντεοαναγνώριση Video Analytics VCA

Με λίγα λόγια

Εξελιγμένη, έξυπνη, περιστρεφόμενη με zoom και auto-focus.

Super Starlight για να έχετε την ίδια φωτεινότητα μέρα νύχτα. Full HD για εικόνες υψηλής ανάλυσης και μεγάλης ευκρίνειας. Με λειτουργίες Smart IR, WDR και auto-tracking.

Εξοπλισμένη με το λογισμικό VCA (Video Analytics) για να αναγνωρίζει πρόσωπα και αντικείμενα σύμφωνα με τις εντολές σας.  

Κάτι παραπάνω από κάμερα.

Η έξυπνη κάμερα είναι εξοπλισμένη με ειδικούς αλγόριθμους εκμάθησης VCA που της επιτρέπουν να αναγνωρίζει πρόσωπα και αντικείμενα. Με τη λειτουργία auto-tracking ακολουθεί το στόχο μέσα στο χώρο μέχρι να βεβαιωθεί ότι όλα γίνονται με βάση τις οδηγίες που της έχετε δώσει.

Τώρα μπορείτε να ελέγχετε ποιος έχει πρόσβαση στις εισόδους της επιχείρησής σας χωρίς κωδικούς και κάρτες. Μπορείτε να επαληθεύσετε την άφιξη και αποχώρηση των εργαζομένων αλλά και να ανατρέξετε στο αρχείο για να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες όποτε το θελήσετε.

Επιβλέπει τα πάντα.

Έχετε βρει το δεξί σας χέρι στην ασφάλεια. Η VCA  κάμερα εντοπίζει αντικείμενα στο χώρο, τα αναγνωρίζει και σας δίνει σχετικές με αυτά πληροφορίες.

Με τη βοήθειά της μπορείτε να επιτρέψετε σε συγκεκριμένα οχήματα να διέρχονται στο χώρο σας με φίλτρα όπως η ώρα, το μέρος, οι πινακίδες του οχήματος και ο οδηγός του. Μπορείτε ακόμη να εντοπίσετε αντικείμενα που δεν θα έπρεπε να βρίσκονται σε κάποιον χώρο ή που λείπουν από αυτόν.

Η κάμερα θα σας ειδοποιήσει αμέσως!