Τηλ.: 2310 245202
0
  • Your cart is currently empty.
Τηλ.: 2310 245202
0
  • Your cart is currently empty.

Βιντεοεπιτήρηση Line Crossing VCA

Με λίγα λόγια

Νέα, έξυπνη, αποτελεσματική.

Super Starlight για να έχετε την ίδια φωτεινότητα μέρα νύχτα. Full HD για εικόνες υψηλής ανάλυσης και μεγάλης ευκρίνειας. Με Smart IR και WDR λειτουργία.

Εξοπλισμένη με το πρόγραμμα VCA (Video Analytics) για να εντοπίζει τον εισβολέα και να σας κρατάει ασφαλείς 24 ώρες το 24ωρο.  

Κάτι παραπάνω από κάμερα.

Η έξυπνη κάμερα είναι προγραμματισμένη με το VCA που της επιτρέπει να παρακολουθεί αντικείμενα και ανθρώπους που κινούνται κοντά στο χώρο φύλαξης.

Με την ειδική λειτουργία Line Crossing εντοπίζει τον εισβολέα και σας ειδοποιεί σε περίπτωση που παραβιαστεί ο χώρος φύλαξης. Μπορεί να στείλει βίντεο της παραβίασης στο κινητό σας τηλέφωνο ενώ ταυτόχρονα καταγράφει το συμβάν για να ανατρέξετε σε αυτό όποτε το θελήσετε.

Κάνει τη νύχτα μέρα.

Με τη νέα τεχνολογία Starlight έχετε εικόνες φωτεινές μέρα νύχτα. Οι εικόνες μοιάζουν να έχουν καταγραφεί την ημέρα όταν στην πραγματικότητα επικρατούν συνθήκες ελάχιστου φωτισμού.

Σε συνδυασμό με την υψηλή της ανάλυση, η έξυπνη κάμερα – φύλακας σας δίνει ότι χρειάζεστε για να προστατεύεστε αποτελεσματικά όλες τις ώρες της μέρας.  

Η ασφάλεια δεν σταματάει εδώ!

Για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια στη φύλαξη, έχετε τη δυνατότητα να συνδυάσετε τη νέα τεχνολογία των έξυπνων καμερών με την υπηρεσία επιτήρησης από τον Κεντρικό Σταθμό της ΔΡΑΣΙΣ Security.

Πίσω από τις οθόνες βρίσκεται πάντα κάποιος που παρακολουθεί, ελέγχει τα δεδομένα και σας ειδοποιεί όταν υπάρχει ανάγκη.