Τηλ.: 2310 245202
0
  • Your cart is currently empty.
Τηλ.: 2310 245202
0
  • Your cart is currently empty.

GPRS Technology

GPRS Technology

Αδιάλειπτη επικοινωνία συστημάτων ασφαλείας. Μην αφήνεις την επικοινωνία στην τύχη της.

Όλοι γνωρίζουμε ότι το παλιό αναλογικό σύστημα επικοινωνιών έχει καταργηθεί. Τη θέση του έχει πάρει η νέα μορφή ευρυζωνικών επικοινωνιών, οι οποίες λειτουργούν απαραίτητα με την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, είτε λόγο βλάβης είτε εσκεμμένα με δόλο, το σύστημα συναγερμού σας δεν θα μπορεί να στείλει σήματα στον Κεντρικό Σταθμό.

Συνεπώς, με την εφαρμογή των ευρυζωνικών δικτύων σε ολόκληρη τη χώρα, η ασύρματη σύνδεση του συναγερμού σας μέσω GPRS γίνεται αναγκαία. Το GPRS αποτελείται από μία συσκευή - κωδικοποιητή και μία κάρτα sim ενός παρόχου κινητής τηλεφωνίας.  

ti-einai-to-gprs

 

Είτε σας κόψουν το ρεύμα, τη σύνδεση του internet, ή τα καλώδια τηλεφωνικής επικοινωνίας, με το σύστημα GPRS εξασφαλίζετε ότι το σήμα του συναγερμού σας θα φτάσει στον Κεντρικό Σταθμό της ΔΡΑΣΙΣ ΑΕ.

 

gprs-pleonektimata

 

Η υπηρεσία GPRS που σας παρέχουμε εξασφαλίζει την ασύρματη επικοινωνία του συστήματος με το Κέντρο Λήψεως Σημάτων όλο το 24ωρο 365 ημέρες το χρόνο:

Ταχύτητα: είναι 300 φορές ταχύτερο από μία απλή τηλεφωνική σύνδεση.

Σιγουριά: ελέγχει κάθε 40 δευτερόλεπτα τη σύνδεση του συστήματος συναγερμού με το Κέντρο Λήψεως Σημάτων. Έτσι σε περίπτωση που κάτι συμβεί το γνωρίζουμε σε λιγότερο από 1 λεπτό.

Σταθερότητα: λειτουργεί αδιάλειπτα με μηδενικό κίνδυνο απώλειας σύνδεσης και σταθερότητα 100%

Οικονομία: Σε σύγκριση με το σύστημα σταθερής τηλεφωνικής σύνδεσης αλλά και κινητής τηλεφωνίας GSM, το ετήσιο κόστος του GPRS είναι χαμηλότερο αλλά και σταθερό, χωρίς απρόβλεπτες εκπλήξεις επιπλέον χρεώσεων.

 

gprs-erwtiseis